Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 02 червня 2024
08:36

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Наші на Олімпіаді в Ріо: ще одна срібна медаль за дивного суддівства і несподіваний виліт

|«« «« »» »»|

Четверте срібло впало в скарбничку збірної України на літніх Олімпійських іграх в Ріо. 25-річний киянин Жан Беленюк на тлі неоднозначного суддівства поступився у фіналі змагань з греко-римської боротьби (вагова категорія до 85 кг.) росіянину Давиду Чеквертадзе.

Жан Беленюк виграв перший період із рахунком 2:0, проте в другій частині поєдинку не без «допомоги» судді бали набирав тільки росіянин. Підсумковий рахунок 2:9.

Ось як прокоментував поєдинок сам Жан Беленюк: «Значить так! Заспокоювати мене не потрібно. Я не люблю подібних розмов! Все добре! Я щасливий, що власник олімпійської медалі. Спасибі всім, хто вболівав і переживав! Є над чим працювати — значить є мотивація!».

З результатом 56,14 секунд змогла кваліфікуватися в півфіналі з бігу на 400 метрів з бар'єрами дніпрянка Анна Тітімець. Півфінал відбудеться 17 серпня о третій годині ночі.

Після впевненого виступу на груповому етапі в 1/8 турніру з бадмінтону зачохлила ракетку спортсменка з Дніпра Марія Улітіна. Марія програла представниці Таїланду Порнтіп Буранапрасертсук — 0:2 (14:21, 16:21). У другому сеті наша бадмінтоністка намагалася нав'язати боротьбу і лідирувала з рахунком 11:8, але не змогла втримати перевагу і поступилася.

Після 10 дня змагань Україна з чотирма срібними медалями і однією бронзовою розташувалася на 50 місці в підсумковому медальному заліку.

Gorod.dp.ua на Facebook.


вася  (16.08.16 21:25): спорт развалили так же как и экономику- 50-е?? когда была великая спортивная держава с бубкой и др. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті