Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 03 червня 2024
23:09

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині організують танцювальний флеш-моб для Тіни Кароль

|«« «« »» »»|

Більше 100 дорослих та дітей об’єднаються в сучасному танці під пісню Тіни Кароль «Україна». Це лише один з пунктів програми VII фестивалю «Мама, тато, я – дружна, весела сім’я» в селі Дружба Криничанського району.

До участі у флеш-мобі та фестивалі запрошують усіх бажаючих.

Вже сьомий рік поспіль активна мешканка села Дружба Криничанського району організовує веселий фестиваль для друзів, односельців та всіх бажаючих добре провести час.

Ідея такого свято з’явилася в Олени Григораш після народження сина. «Хочу, щоб у моєї дитини було яскраве дитинство. У мій час були туристичні походи, різноманітні конкурси, художня самодіяльність. Тому і для сучасних дітей вирішила організувати щось подібне. Традиції, що заклали в нас батьки, мають передатися й нашим малюкам», - говорить організатор свята Олена Григораш.

Цього року у програмі фестивалю веселі старти. Родинам з дітьми запропонують позмагатися в олімпіаді. Найспритніші та найспортивніші отримають призи та гарний настрій.

На гостей свята чекає святковий концерт. Його підготували юні таланти з сіл Дружба, Затишне, Сухий Хутір та Красний Став Криничанського району. У програмі концерту запальні танці та мелодійні пісні.

Усі учасники фестивалю матимуть змогу взяти участь в оригінальному флеш-мобі – сучасному танці під пісню Тіни Кароль «Україна». Такий оригінальний привіт запишуть на відеокамеру та передадуть співачці.

Родзинкою свята стане лотерея від господині. Кожен зможе отримати сувенір на пам'ять.

До участі у фестивалі запрошується кожен, хто бажає весело провести час. Захід безкоштовний та проходить за адресою: вул. Садова, 47, с Дружба Криничанського району.

Gorod.dp.ua на Facebook.


а хто это  (12.08.16 20:21): это тино кароль ? Відповісти | З цитатою
shaman  (11.08.16 22:25): Вы бы для приличия хотя-бы дату и время написали!!! Вот и новость! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті