Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 15 червня 2024
21:41

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Студентська республіка створена!

|«« «« »» »»|

На Монастирському острові утворилася нова держава – Студентська республіка. Більше 400 юнаків та дівчат вишів Дніпропетровська, Кривого Рогу та Камьянського на три дні оселилися в наметах.

В програмі Студентської республіки –презентація свого табору кожним вищим навчальним закладом, участь в спортивних, інтелектуальних та творчих конкурсах. На відкриття завітав заступник міського голови Олександр Шикуленко.

«Студентська республіка присвячена святкуванню Дня молоді. Міська влада на чолі з мером Борисом Філатовим з радістю відгукнулася на пропозицію студентів організувати цей захід. Для нас важливо, аби молодь мала можливість проявляти творчі здібності, обмінюватися думками, займатися спортом. Відразу зазначу – у Студентській республіці заборонені алкоголь та тютюн. Тут виключно здоровий спосіб життя».

Один з учасників Студреспубліки Олексій зазначає – для нього участь в заході цікава тим, що заохочує молодь до політики. Адже протягом трьох днів спудеї братимуть участь у змаганнях, дебатах, організовуватимуть ток-шоу та писатимуть агітаційні матеріали у ЗМІ Студентської республіки.

На третій день пройдуть місцеві вибори, на яких оберуть мера та магістрат.

Голова організаційного комітету Софья Пишнова каже – студреспубліка – не просто триденний з’їзд молоді. Спудеї за кілька місяців починають до цього готуватися – придумують тему, сценарій презентацій, завчасно готують реквізит. Наприклад, цього року в студтаборах проживають супермени, ковбої, феї, хрещені батьки та, навіть, Боги. У кожного своє оформлення наметів, тематичні костюми.

На території студреспубліки розташовані наметові табори, спортивний майданчик, робоча зона, кухня та сцена.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Митяй  (27.06.16 18:53): Надо это празднество перенести на сентябрь. А то опять весь пляжный сезон будут валяться кучи презервативов и шприцев. Відповісти | З цитатою
remember  (26.06.16 11:54): bivala tam, zolotoe vrem9! Відповісти | З цитатою
Горожанин  (25.06.16 19:57): Ну вот, а нам тут некоторые с пеной у рта доказывали, что бенина команда избавила нас от сепаратизма. Лохи, да они же сепары и есть! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворів запланували відремонтувати у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті