Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 01 червня 2024
17:54

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині відзначили найактивніших хлопців та дівчат регіону

На Дніпропетровщині відзначили найактивніших хлопців та дівчат регіону

Вони організовують благодійні концерти, популяризують здоровий спосіб життя, допомагають атошникам та хворим дітям. Напередодні Дня молоді у ДніпроОДА відзначили найактивніших хлопців та дівчат регіону.

«Майбутнє Дніпропетровщини будують сучасні, прогресивні, здібні, сповненні натхнення та мотивовані на успіх молоді люди. Ми завжди готові до співпраці з ними, відкриті до цікавих ідей, – сказав начальник управління молоді і спорту ОДА Олександр Пшеничников. – На сьогодні ми співпрацюємо з майже двома сотнями молодіжних громадських організацій».

Нагороду до Дня молоді отримав, зокрема, Дмитро Стежко. 22-річний хлопець представляє Союз учасників АТО, що в П’ятихатках.

«Знайшов справу за покликом серця, подобається допомагати людям, – розповідає він. – Разом з товаришами вирішуємо соціальні питання демобілізованих атошників, допомагаємо їм якнайшвидше повернутися до мирного життя. Організовуємо концерти, фестивалі. Один з останніх – «Козак Фест». Нині готуємо розважальну програму до свята Івана Купала».

Ділиться своїми успіхами й Влада Жукова. Дівчина працює у Молодіжному центрі Дніпропетровщини вже три роки.

«Щодня маю справу з хлопцями та дівчатами від 16 років. Долучаю їх до молодіжних проектів, допомагаю втілювати у життя власні ідеї, разом займаємось волонтерством. Вірю, що молоді під силу збудувати міцну сучасну державу», – каже вона.

Нагороди до Дня Молоді отримали 317 хлопців та дівчат області.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті