Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 01 червня 2024
18:09

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

25 червня – місто святкуватиме День молоді

25 червня – місто святкуватиме День молоді

25 червня у Дніпрі проходитимуть основні святкові заходи з нагоди Дня молоді.

Про це під час прес-конференції розповів заступник міського голови Олександр Шикуленко.

«На Монастирському острові вже традиційно проходитиме фестиваль «Студентська республіка» (з 24 по 27 червня). У суботу 25 червня по місту проходитимуть різні розважальні заходи, у тому числі благодійний забіг «Color Run Dnipro», святкова програма «Молодіжна Набережна» (від готелю «Дніпропетровськ» до Фестивального причалу), в рамках якої працюватимуть різні тематичні локації. Завершиться свято концертною програмою за участю кращих рок-гуртів з 18.00 до 23.00, - додав Олександр Шикуленко.

Організатор благодійного забігу «Color Run Dnipro» Ольга Шелест повідомила, що він стартує 25 червня о 10.00 від майданчику біля ресторану «Поплавок» і фінішує – на Фестивальному причалі.

Усі зібрані кошти від забігу будуть направлені на підтримку безкоштовного денного табору «SmartStart» для дітей, які опинилися у складних життєвих умовах, дітей-сиріт, дітей із малозабезпечених і багатодітних родин. Головним організатором забігу є благодійний фонд «Даруємо Радість».

Голова оргкомітету «Студентської весни» Софія Пишнєва розповіла, що протягом трьох днів на Монастирському острові в рамках акції функціонуватиме імпровізоване наметове містечко, в якому мешкатимуть в командах 500 студентів, які в процесі змагань будуть визначати кращий вищий навчальний заклад.

«Проводитимемо різні конкурсні програми– конкурс краси «Перша леді», фестиваль короткометражного кіно, фотоконкурс, спортивні розваги. Кульмінацією програми стане обрання студентського мера республіки»,- зазначила Софія Пишнєва.

Gorod.dp.ua на Facebook.


789  (23.06.16 11:29): а нах.рена его проводить тогда, когда половина города уедет на праздники, кто на море, кто на дачи? других выходных нет? Відповісти | З цитатою
Жека  (22.06.16 19:22): Ничего интересного, идти не на что Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті