Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 16 червня 2024
03:54

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

«Перша леді Дніпра – 2016»: стартував конкурс краси серед студенток

«Перша леді Дніпра – 2016»: стартував конкурс краси серед студенток

У місті на Дніпрі визначили 16 найкращих студенток, які змагатимуться за звання першої леді. Ім’я власниці корони визначать 24 червня. До цього фіналістки працюватимуть над собою з професійними хореографами, стилістами, іміджмейкерами.

У місті на Дніпрі пройшов кастинг ІХ офіційного конкурсу краси «Перша Леді Дніпра – 2016». У ньому взяли участь близько ста найкрасивіших і найактивніших студенток. До фіналу пройшли 16.

Змагатимуться за корону Ангеліна Середова та Анна Дроздова з Придніпровської академії будівництва та архітектури, Ксенія Шевченко, Юлія Загорулько, Анна Герус та Інна Лазданова з Дніпропетровського державного аграрно-економічного університету, Юлія Ковалинська, Аліна Сотникова та Софія Сидоренко з Дніпропетровського національного університету імені Олеся Гончара, Олександра Прокопенко з медичної академії, Анастасія Карлович та Дарина Тананкова з національного гірничого університету, Ольга Шаруда та Яна Паламарчук з університету митної справи та фінансів, Валерія Лутченко з національної металургійної академії, Валерія Сидоренко з національного університету залізничного транспорту.

Під час підготовки до конкурсу з фіналістками будуть працювати професійні хореографи, режисери-постановники, іміджмейкери, стилісти, фотографи і дизайнери. Крім того, дівчата братимуть участь в благодійних акціях.

Фінальна частина конкурсу відбудеться 24 червня о 16:00, в палаці студентів ДНУ. Конкурс краси «Перша леді Дніпра» проходить щорічно. Переможниця представлятиме обласний центр на Всеукраїнському конкурсі «Перша леді України».

Gorod.dp.ua на Facebook.


L  (13.06.16 18:59): Эт чо Филатов себе новую жену выбирает? Відповісти | З цитатою
выбиратель  (13.06.16 17:39): По канонам должна победить наиболее гламурная и пафосная. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті