Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 02 червня 2024
07:47

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Два десятки спортсменів збирається відправити область на Олімпійські ігри

Два десятки спортсменів збирається відправити область на Олімпійські ігри
Найпрестрижніші змагання світу не за горами – вже влітку наступного року на Олімпійські ігри до Бразилії з’їдуться кращі спортсмени. Всі вони боротимуться за перемогу, до якої йшли все життя. Готується до першості і Дніпропетровщина. Четверо наших спортсменів вже вибороли омріяний «квиток» на Олімпійські ігри. У департаменті фізичної культури і спорту, сім’ї та молоді ОДА планують, що загалом на змагання поїдуть щонайменше 20 спортсменів з Дніпропетровщини.

Про це під час прес-конференції повідомив директор департаменту Олександр Пшеничников.

На літні Олімпійські ігри-2016 від Дніпропетровщини поїдуть дві легкоатлетки, веслувальник та спортсменка, що займається польовою стрільбою. Вони стали призерами європейських та світових чемпіонатів. Це і дозволило їм отримати спеціальну ліцензію на участь в Олімпійських іграх.

«Ми робимо ставку ще на понад півтора десятки дніпропетровських спортсменів. Це боксери, гімнасти, легкоатлети, фехтувальники, грекоримські борці, тріатлоністи та ін. Хлопці та дівчата мають відмінну підготовку та незламну силу волі. У них попереду чемпіонати Європи та світу. Ми віримо, що наші спортсмени здобудуть перемогу та отримають омріяний квиток на олімпіаду», - зазначив Олександр Пшеничников. Він додав, що учасників ігор відбиратимуть аж до літа.

Загалом честь України на олімпійських іграх захищали 157 спортсменів з Дніпропетровщини. Вони вибороли 20 медалей.

Літні Олімпійські ігри 2016 року з 5 по 21 серпня прийматиме бразильське Ріо-де-Жанейро.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті