Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 13 червня 2024
18:20

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Податкова зацікавилася Стратегічною сесією Дніпропетровщини

|«« «« »» »»|

На стратегічну сесію Дніпропетровщини вже звернула увагу обласна податкова інспекція. Податківці просять поділитися ідеями.

Про це розповіла радник голови облдержадміністрації Ольга Горб під час підсумкової зустрічі хранителів ідей.

Яким має бути оподаткування? Чи можливі додаткові пільги? Де потрібно збільшити, а де зменшити податки? Інспекція чекає на ініціативи громадськості.

«Вперше в історії країни податкову реформу можуть провести звичайні люди. Всім учасникам Стратегічної сесії регіону пропоную не втратити цю можливість. Перегляньте, де у вас були ініціативи з оподаткування. Нехай навіть найнереальніші. Є конкретна держструктура, яка готова з цим працювати», - наголосила Ольга Горб.

Радник додала, що 15 жовтня хранителі зберуться ще раз та обговорять низку вже конкретних проектів. 21 жовтня ці проекти презентують громадськості, представникам влади та бізнесу.

26 вересня більше півтисячі мешканців Дніпропетровщини зібралися на Стратегічній сесії Дніпропетровщини. Разом вони визначали пріоритети розвитку регіону на найближчі 3-5 років. Учасники працювали групами за 10 напрямками: інвестиції, малий та середній бізнес, господарство та інфраструктура міст, IT-технології в адміністративному комплексі, медицина, транспортно-логістична система, культура та креативні заходи, освіта та наука, якість життя. Кожна з груп мала хранителя, який записував всі ідеї. Протягом двох тижнів потому зберігачі ідей систематизували інформацію. Тепер зібралися обрати найкращі пропозиції. За обраними ідеями будуть розроблені проекти.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Виктор  (10.10.15 20:45): Ребята - -не верьте в эту туфту которую пишут и показывают. в стране ничего не поменялось. стали еще больше воровать. налоговики (понятно верхнего звена) ездят на поршаках, имеют виллы - и смеются над тупой биомассой. а этих люмпенов (то бишь нас с вами) нужно наклонить на четвереньки и ...
никогда правая рука не отрубит левую (которая ворует). тело то одно. структура одна.
в ближайшие лет 100 - ничего Украине не светит. это аксиома.
Відповісти | З цитатою
sklyar  (09.10.15 21:38): Ребята готовьтесь - налоговая заинтересовалась ... Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн містянам на відновлення житла, яке постраждало від ракетних обстрілів, виплатив Дніпро у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті