Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 05 червня 2024
22:08

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпропетровську розпочався ХІ етап програми обов’язкового навчання плаванню учнів молодших класів

|«« «« »» »»|

У спортивному комплексі «Метеор» стартував ХІ етап програми обов’язкового навчання плаванню учнів молодших класів.

Привітала школярів з початком занять заступник міського голови Ірина Зайцева.

«Вже в одинадцяте відкриваємо черговий етап програми обов’язкового навчання плаванню учнів молодших класів. Сьогодні до занять приступають 367 школярів із 6 шкіл міста. Важливо, щоб ця малеча навчилась плавати. Можливо, дехто з них захоче далі займатись спортом, адже за статистикою, після закінчення занять 25% дітей продовжують професійно займатися плаванням», - сказала Ірина Зайцева.

Вона додала, що програма спрямована не лише на пропагування серед молоді здорового способу життя, а й на запобігання нещасним випадкам на воді.

До занять з плавання, які проходять у басейні спортивного комплексу «Метеор», залучені учні шкіл № 6, 15, 30, 34, 46, 101. Тренери навчатимуть дітей плаванню упродовж трьох місяців (24 заняття). В кінці етапу діти складуть екзамен і покажуть чому навчилися. Усі школярі отримають сертифікат і значок «Я вмію плавати», зазначають в управлінні молоді та спорту міської ради.

Програма з плавання серед учнів молодших класів стартувала у 2007 році. З того часу навчилися плавати понад 9 тисяч школярів молодших класів із 46 загальноосвітніх шкіл, повідомляють в управлінні у справах молоді та спорту.

Gorod.dp.ua на Facebook.


.  (08.10.15 15:40): А кто и по каким критериям отбирал школы? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті