Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 02 червня 2024
16:59

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Майже 19 млн грн для поповнення регіонального матрезерву виділили у 2015 році

Майже 19 млн грн для поповнення регіонального матрезерву виділили у 2015 році
zorya.org.ua
Надзвичайники констатують: на Дніпропетровщині все частіше стаються непередбачувані природні катаклізми. Щоб ліквідувати їх наслідки та запобігти техногенним катастрофам область поповнює регіональний матеріальний резерв. Зараз у ньому будівельних матеріалів, техніки та палива на 9,5 млн. грн. Цього року запаси планують збільшити на 18,8 млн. грн.

Про це під час прес-конференції повідомив начальник управління цивільного захисту облдержадміністрації Сергій Коваленко.

«Ми працюємо над тим, щоб попередити можливі техногенні аварії. Проте на Дніпропетровщині з кожним роком стається все більше надзвичайних ситуацій природного характеру, які не те, що попередити, а й передбачити неможливо. Отже, маємо бути готові боротися з їх наслідками. Для цього в області створені регіональний та місцеві матрезерви. Запаси мають усі підприємства та державні установи», - пояснив Сергій Коваленко. Регіональний запас використовують для попередження надзвичайних ситуацій. А ще – для ліквідації наслідків катастроф, коли вичерпано інші резерви. Зараз паливно-мастильних, будівельних матеріалів та техніки накопичено на 9,5 млн. грн.

«В 2015 році на поповнення регіонального матеріального резерву з обласного бюджету виділено 12,3 млн. грн., з бюджетів міст та районів - 6,5 млн. Ці кошти ми плануємо витратити на паливно-мастильні матеріали, шифер, скло, намети, апарати для роботи надзвичайників в задимленій місцевості, пожежні рукава, техніку тощо», - розповів Сергій Коваленко.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті