Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 12 червня 2024
19:57

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Літні табори у Таромському

Декілька років у мікрорайоні Таромське не працювали літні пришкільні табори. Тепер традицію відновили. Цього літа на базі тутешньої сто п’ятої школи вже відпочивають п’ятдесят дітей.

Сьогодні у них був день української пісні. Діти вдягли національні костюми, і всі разом співали пісні, що вивчили тут у таборі. Тепер їм навіть важко сказати, яка з українських пісень подобається найбільше. А поза конкуренції пісня “Веселкова”, вона є ніби гімном дитячого табору. У таборі “Веселка” малеча з ранку до вечора. Батьки можуть не турбуватися про те, що їхня дитина нагодована (харчування тут тричі на день), а пообіді відпочила. До того ж вихователі постаралися, щоб відпочинок малечі був повноцінним і ні хвилини не залишалося на нудьгу.

За словами директора сто п’ятої школи Тетяни Ткаченко, щоб табір знову почав працювати, треба було докласти чимало зусиль.Але труднощі залишилися позаду, і, дякуючи багатьом людям, діти у Таромському під наглядом та набираються сил, щоб у вересні повернутися до навчання.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років палацу культури «Шинник»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті