Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 03 червня 2024
10:38

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Відбулося урочисте нагородження переможців «Дитячо-юнацької футбольної ліги «Престиж»

|«« «« »» »»|

У п'ятницю, 24 липня 2015 року, у театрі ім. Горького відбулося урочисте нагородження переможців та призерів «Дніпропетровської дитячо-юнацької футбольної ліги "Престиж".

Протягом місяця на двох міні-футбольних майданчиках міста Дніпропетровська (Монастирський острів і Перемога-6) проходили змагання серед аматорських команд в 4-х вікових групах (12-13; 14-15; 16-17 і 18-21 рік). У літньому турнірі «Дитячо-юнацька футбольна ліга« Престиж »взяло участь - 25 команд. Хлопці приїжджали з різних населених пунктів області: з міста Дніпропетровська, Новомосковська, с. Балівка (Дніпропетровський район), Дніпродзержинська і з районного центру Васильківського району.

Провідними урочистій церемонії нагородження аматорських дитячо-юнацьких команд були - Ірина Маловіца та Євген Щербаков.

Організатором змагань є Дніпропетровська обласна громадська організація «Спортивний клуб «Престиж». Турнір проходив за підтримки Дніпропетровської обласної державної адміністрації, НПФ "Дніпротехсервіс" та Фонду волонтерів України.

Громадська організація «Спортивний клуб« Престиж », очолювана Ігорем Болдіним і займається пропагандою здорового способу життя серед дітей та молоді в Дніпропетровській області проводить свою діяльність у двох напрямках: організовує футбольні чемпіонати серед дітей, підлітків та хлопців студентського віку, а також відкриває для дітей та молоді безкоштовні спортивні секції.

Серед почесних гостей, присутніх на вшануванні кращих аматорських команд нашого регіону, були представники обласної влади, видатні діячі спортивної, громадської та політичної сфери міста. Перед початком нагородження глядачам продемонстрували відеоролик з проведеного футбольного турніру, де діти могли побачити себе в ігрових моментах.

Нагородження переможців та призерів футбольної ліги «Престиж» проводили почесні гості церемонії. Так, новачків дитячо-юнацької ліги, за третє місце в категорії 12-13 років ФК "Інтер" - нагородив Виконавчий директор Дніпропетровського обласного відділення Національного Олімпійського комітету - Олександр Дювбаков. Кубок, медалі та дипломами «срібних» призерів клубу «Адалід» вручила радник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Ольга Горб. Право нагородити переможців ліги в молодшій віковій категорії - команду «Парус СШ 54» - було надано гравцеві національної збірної України з футболу, захиснику ФК "Дніпро" - Артему Федецькому.

Артем уже став певним талісманом у нагородженні дитячих команд брали участь у турнірах проведеними під егідою "Спортивного клубу" Престиж ". Протягом трьох років, він бере участь у нагородженні аматорських команд! Організатори дякують, що гравець національної збірної України з футболу, захисник ФК" Дніпро "(Дніпропетровськ) завжди знаходить час, для того щоб приділити увагу дітям. У кожного хлопця знаходився в залі театру ім. Горького яскраво горять очі бачачи свого кумира. А більше того, комусь пощастило взяти автограф і сфотографуватися з гравцем" Дніпра ".

Переможців також вітали радник голови Дніпропетровської облдержадміністрації, депутат обласної ради - Гліб Пригунов, чемпіонка Олімпіади в Лондоні 2012 року, чемпіонка світу та Європи з академічного веслування - Анастасія Коженкова, в.о керуючого справами виконкому Дніпропетровської міськради Вадим Шебанов, спортивні оглядачі - Анатолій Шинкаренко і Андрій Дніпровський, а також голова депутатської комісії Дніпропетровської міської ради з питань освіти, культури, молоді та спорту; перший віце-президент голови Дніпропетровського обласного відділення Національного Олімпійського комітету Каміль Примаков та інші запрошені організаторами церемонії відомі та шановані гості вечора.

  Організатор заходу, президент Спортивного клубу «Престиж» Ігор Болдін подякував усім гостей та учасників змагань, які прийшли в цей вечір для нагородження футбольних команд ліги «Престиж». «П'ять років тому ми почали свою діяльність у напрямку популяризації здорового способу життя серед дітей та молоді на Дніпропетровщині, - зазначив Ігор Болдін. - Завдання, яке я ставив перед собою - це за допомогою спорту забрати дітей та молодь з вулиці. Дану задачу ми успішно здійснюємо, так як кількість футбольних команд, які брали участь у турнірах «Престиж», становить - 297 команди. Завдяки наполегливій праці на даний момент наші починання переростають у національне молодіжний громадський рух. Восени минулого року футбольна ліга «Престиж» вийшла з географічних меж Дніпропетровської області. Ми сподіваємося, що завдяки нашій діяльності гравці-аматори, які вже зараз претендують на те, щоб почати серйозну професійну кар'єру, зможуть у майбутньому стати «зірками» української, європейської і, можливо, світової футбольної арени ».  

Наступні змагання серед аматорських команд пройдуть у вересні місяці в таких містах Дніпропетровської області, як: Дніпропетровськ, Дніпродзержинськ, Кривий Ріг, Новомосковськ, Павлоград і Нікополь.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн фінансової допомоги для поліції Міськрада виділила у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті