Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 15 травня 2024
12:07

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У День молоді відбудеться водна битва

У День молоді відбудеться водна битва
Цими вихідними кожен зможе знайти для себе цікаве заняття. 28 червня Дніпропетровщина, як і вся Україна, відзначатиме День молоді. У програмі – водна битва, фестиваль електронної музики, спортивні змагання та флешмоби. Про це повідомив директор департаменту фізичної культури та спорту, сім'ї та молоді облдержадміністрації Олександр Пшеничников під час прес-конференції.

Дніпропетровськ подарує молоді регіону найбільше розваг. 27 червня з 9.00 до 22.00 на Фестивальному причалі на всіх чекає святкова шоу-програма та концерти місцевих музикантів. На оглядовому майданчику в парку ім. Т.Шевченка об 11.00 розпочнеться водна битва, де кожен бажаючий зможе пообливати друзів. Біля ресторану «Поплавок» з 16.00 до 22.00 працюватиме вуличний кінотеатр. На Монастирському острові можна буде пограти у міні-футбол та волейбол, у парку Глоби – позайматися фітнесом.

Кожне місто до свята готує свою особливу програму. У Кривому Розі родзинкою стане фестиваль електронної музики. У Дніпродзержинську молодь запрошують на історико-культурний фестиваль «Мамай- fest ». Жовті Води організовують фотоконкурс «Молоді обличчя», на якому представлять десятки оригінальних фотографій місцевих юнаків та дівчат. Орджонікідзе запрошує на молодіжний квест «Вуличні танці» та на спортивну програму Велоекстрим».

Загалом з 26 по 28 червня в усіх містах та районах Дніпропетровщини пройде більше 230 концертів, спортивних змагань, фестивалів, флешмобів та конкурсів.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Дід Понос  (26.06.15 14:24): Вот я вам устрою, шыбэнныкы!!! якщо нэ обдрыстаюся.. Відповісти | З цитатою
геноцид  (26.06.15 14:05): смотри в оба глаза, воинком с ментами будет отлавливать молодых людей на праздники и увозить на автобусах в неизвестных направлениях. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн містянам на відновлення житла, яке постраждало від ракетних обстрілів, виплатив Дніпро у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті