Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 29 травня 2024
13:30

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дніпропетровська облрада прийняла звернення щодо необхідності встановлення миру в Україні та запобігання соціальної та економічної катастрофи

Дніпропетровська облрада прийняла звернення щодо необхідності встановлення миру в Україні та запобігання соціальної та економічної катастрофи
27 травня депутати Дніпропетровської обласної ради підтримали Звернення щодо необхідності встановлення миру в Україні та запобігання соціальної та економічної катастрофи.

Зокрема в тексті йдеться про наступне: «Депутати Дніпропетровської обласної ради як законослухняні громадяни України будуть виконувати всі рішення Верховної Ради, що були ухвалені, ухвалюються зараз и навіть будуть ухвалені в майбутньому, у тому числі - Постанову Верховної Ради України «Про Звернення Верховної Ради України до Організації Об`єднаних Націй, Європейського Парламенту, Парламентської Асамблеї Ради Європи, Парламентської Асамблеї НАТО, Парламентської Асамблеї ОБСЄ, Парламентської Асамблеї ГУАМ, національних парламентів держав світу про визнання Російської Федерації державою-агресором, а ЛНР та ДНР – терористичними організаціями», якщо це хоча б на крок наблизить мир у нашій багатостраждальній державі й врятує хоча б одне людське життя, а сини, батьки та діти повернуться до своїх родин живими й здоровими.

Депутати Дніпропетровської обласної ради готові й надалі звертатись до будь-яких міжнародних організацій, давати будь-кому і будь-які оцінки, схвалювати відповідні звернення та заяви, якщо вони спрямовані на розвиток і зміцнення єдності держави».

Депутати також вимагають від центральних органів влади:

Встановити в країні стабільний мир, зосередившись на виконанні Мінських угод.

Провести індексацію пенсій і заробітних плат з урахуванням реального рівня інфляції.

Відмовитися від запланованого підвищення комунальних тарифів, цін на газ для населення та введення запланованого з 01 липня 2015 року платного проїзду в електротранспорті для пенсіонерів.

Повернути громадянам соціальні гарантії та соціальні виплати.

Заборонити закриття лікарень, шкіл та дитячих садків й виділити на їх утримання містам необхідні кошти, не менші, ніж це було в минулому році.

Пояснити, чому в Україні досі не проведена жодна системна реформа, хто в цьому винен и коли необхідний пакет реформ буде розроблений.

Впровадити на державному рівні Національну програму по забезпеченню робочими місцями та житлом переселенців.

Впровадити на державному рівні Національну програму по адаптації, соціалізації та підтримці воїнів АТО.

Депутати Дніпропетровської обласної ради підкреслили, що «мають щиру та тверду позицію щодо державної цілісності України та її демократичного розвитку та вважають за необхідне всіляко сприяти впровадженню необхідних для країни змін та всебічно засуджувати політиканство, марнотратство та непрофесійність в прийнятті важливих для України рішень».

Gorod.dp.ua на Facebook.


Днепр  (29.05.15 09:35): Жити по новому
Газета Україна статья от 25.05.2015
Подробности от 25.05.2015 Год у власти.
Газета Сегодня.ua статья от 25.05.2015 Год президентства Порошенко.
Відповісти | З цитатою
Вадим  (28.05.15 15:05): Госдеп США хочет большой войны в Европе. Она им жизненно не обходима. Ждут, когда Россия наконец введет войска. А Путин молодец - не ведется на эту провокацию. Поэтому Вальцману приказали начать войну еще и в Приднестровье. Уже ПТУРы и гаубицы туда тянут. Скоро сделают провокацию. Начнут шмалить по Одесской области с границы и скажут, что это Россия. Гавнюки у власти. И Европа, подконтрольная штатам это уже это поняла. Посмотрим Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
Вадим  (28.05.15 15:04): Госдеп США хочет большой войны в Европе. Она им жизненно не обходима. Ждут, когда Россия наконец введет войска. А Путин молодец - не ведется на эту провокацию. Поэтому Вальцману приказали начать войну еще и в Приднестровье. Уже ПТУРы и гаубицы туда тянут. Скоро сделают провокацию. Начнут шмалить по Одесской области с границы и скажут, что это Россия. Гавнюки у власти. И Европа, подконтрольная штатам это уже это поняла. Посмотрим Відповісти | З цитатою
passatmd  (28.05.15 13:59): странно выходит, человеку когда присваивают звание депутата, то мозги у него растворяются Відповісти | З цитатою
Лекарь  (27.05.15 14:59): Одни слова сменяют другие слова.
Болтовня, болтовнёй.
А воз и ныне там, только вот уже без колёс и с лошадью при издыхании...
Відповісти | З цитатою
222  (27.05.15 14:11): Где брать деньги? Достаточно принять ОДИН закон и поплывут рекой деньги в казну.
Прекратить АТО? Легко. Объявите наконец войну. выиграйте её или проиграйте. И восстанавливайте уже всю страну. (Для несогласных с этим высказыванием - вы думаете это нормально, когда в двух областях война, а в остальных "как ничего и нет" - потому что люди ходят на работу/на учебу, потому что люди ходят в кино, проводятся концерты и парады..).
И плевать на Россию и Европу. Если бы захотели - поставили бы страну и без них. А уж если страна сама себя подняла то её и в Европу сами позовут и в Россию).
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
Днепр  (27.05.15 13:33): 1. Будем выполнять если...
Т.е. возможно облсовет и не будет выполнять законодательство Украины.
2. Установить в стране стабильный мир...
А что депутаты предлагают делать с обстрелами со стороны боевиков и сепаратистов?
Не вести ответного огня?
Тогда просим депутатов под огонь боевиков, дабы они своими телами прикрывали бойцов ВСУи Нацгвардии.
3. Провести индексацию...
Забыли указать где взять деньги на это. Правда можно проесть кредиты МВФ, как это было при прежних президентах. Только не надо забывать что они денег могут больше не дать, если мы будем проедать кредиты.

И так далее по всем остальным пунктам.
Сплошной популизм и бла-бла-бла.
Такое впечатление что Майдана не было и у руля снова Янек.
Пора Облсовет уже на пенсию, ибо он отратил чувство реальности.
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 3
Кадровик  (27.05.15 13:31): За усю каденцію, ці депутути не відбудували жодного громадського туалету. Не відновили жодної лазні - нехай громадяни ходять нечупарами... Адже лазня, це ж "русская баня", а це ж буде антиукраїнським. В мене є підозра, що це є частиною пляну по винищенню українців. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 3
Макс  (27.05.15 13:28): Цитата:"Провести индексацию пенсий и заработных плат с учетом реального уровня инфляции. Возвратить гражданам социальные гарантии и социальные выплаты."
А уважаемые депутаты не догадываются, что с учетом того, что денег в бюджете нет, после выполнения этих требований будет гиперинфляция?
Цитата: "Отказаться от введения запланированного с 01 июля 2015 года платного проезда в электротранспорте для пенсионеров. "
Пусть все платят за потребляемые услуги. Если пенсионер работает, то должен знать, что ему меньше платят пенсии, поэтому можно уволиться - будет больше пенсия и не нужно тратиться на проезд. Если это не очевидно, государству не нужны налоги с ваших з/п для наполнения ПФ: вот и забейте.
Відповісти | З цитатою
Дядя  (27.05.15 13:21): Враховуючи, що є сумніви в справжній законослухняності отих депутатів, щирість фрази прибічників Окупаційного блоку власівських вертухаїв, що "Депутаты ДОС как законопослушные граждане Украины будут выполнять все решения о признании РФ государством-агрессором, а ЛНР и ДНР - террористическими организациями" тим більше викликає сумнів. Відповісти | З цитатою
1 2
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Суд зобов’язав мерію Дніпра зберегти історичну будівлю Палацу профілактики (12)

•  Відео моменту: у Дніпрі на проспекті Яворницького чоловік нападав на жінок та бив їх, постраждали щонайменше троє (12)

•  В Україні з липня планують збільшити вартість бензину та дизелю (12)

•  Метрополітен Дніпра проведе консультації з підрядниками для добудови 3 станцій (10)

•  Стеллу «Дніпро» знесуть, проте нову встановлювати не будуть. Чому? (7)

•  На Дніпропетровщині в наслідок аварії за участю «ЗАЗ» та «Daewoo» є загиблий та постраждалі (5)

•  У Дніпрі відкрився вечірній базар у дворі старого цирку біля Центрального ринку «Озерка» (5)

•  Відео моменту ДТП: у Дніпрі на кільці на Набережній Перемоги BMW перекинувся декілька разів та зніс стовп (5)

•  До України повертається пил з Сахари (5)

•  Сімейний лікар має до 2000 пацієнтів: ситуація на Дніпропетровщині (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті