Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 03 червня 2024
11:57

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Активісти «УДАРу» подарували чиновникам і депутатам новий МАФ

|«« «« »» »»|

Напередодні 64 сесії перед Дніпропетровською міською радою активісти партії «УДАР» встановили символічний «десятитисячний МАФ». На ньому - красномовні гасла «Мафія безсмертна», «Хочеш узаконити - запитай міську раду як» і т.д.

«Даною акцією ми хочемо привернути увагу чиновників і депутатів нашої міськради до проблеми МАФів. Нещодавно партія «УДАР» виступила з відкритим зверненням, в якому прямо заявила: ситуація з незаконною торгівлею і установкою кіосків у нашому місті неконтрольована. Стихійна торгівля процвітає, боротися з нею почали лише зараз, а зробити це треба було давно», - заявив голова Дніпропетровської міської організації політсили Дмитро Легеза.

Він зазначив, що повинні бути встановлені чіткі, прозорі правила для учасників цього ринку, а гроші надходити тільки в бюджет міста. Необхідно змусити власників дотримуватися обов'язкового порядоку і чистоти, працювати тільки за встановленими документами.

Цей процес повиненна взяти під свій контроль громадськость, щоб у кожному кіоску інформація про дозвільні документи була доступна будь-якому жителю міста. Є гостра необхідність чітко впорядкувати і скласти відкритий електронний реєстр об'єктів торгівлі, каже Дмитро Легеза.

«Що відбувається сьогодні? МАФи незаконно підключаються до електромереж, їх установлюють прямо на тротуарах, перегороджують вільний прохід, навколо них - бруд і сміття. Городяни справедливо обурені відвертим нехтуванням їхніх інтересів та законних вимог із очищення вулиць», - підкреслив політик.

Партія «УДАР» закликала депутатів і чиновників міськради згадати про свої прямі обов'язки і почати працювати в інтересах Дніпропетровська.

«На вулицях міста має бути чисто. Питання із незаконними кіосками та вуличною торгівлею можна вирішити у найкоротші терміни. Представники громадянського сектора, ЗМІ неодноразово підіймали цю тему, але кардинальних змін поки не видно», - заявив голова Дніпропетровської міської організації партії« УДАР »Дмитро Легеза.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті