Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 10 травня 2024
23:21

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дніпропетровщина увійшла в трійку лідерів з неолімпійських видів спорту за підсумками 2014 року

Дніпропетровщина увійшла в трійку лідерів з неолімпійських видів спорту за підсумками 2014 року
Міністерство молоді та спорту України затвердило рейтинг з неолімпійських видів спорту за 2014 рік. Дніпропетровська область за підсумками участі спортсменів в чемпіонатах, Кубках України, Європи, світу набрали 251027 очок та посіла ІІІ місце.

Спортсмени області набрали залікові очки в 72 з 110 неолімпійських видів спорту.

Зокрема, наші спортсмени посіли І місце в Україні з веслування на човнах «Дракон», водномоторного спорту, воднолижного спорту, карате WКС, кікбоксингу WТКА, фунокоші шотокан карате, черлідингу.

ІІ місце в Україні спортсмени Дніпропетровщини здобули з більярдного спорту, вейкбордингу, голубиного спорту, дартсу, естетичної гімнастики, кіокушин карате, комбат Дзю-Дзюцу, пляжного футболу, ракетомодельного спорту, скелелазіння, шашок, рукопашного бою, регбіліг.

ІІІ місце в Україні регіон здобув в автомобільному спорті, акробатичному рок-н-ролі, бодібілдингу, боротьбі самбо, парашутному спорті, сквоші, спортивному орієнтуванні, таїландському боксі Муей Тай, риболовному спорті.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Однако  (11.03.15 16:26): Опять впереди Европы всей. Чес слово - Нью-Васюки. Почему не в Киеве, Харькове, Запорожье ...? Відповісти | З цитатою
пуй  (11.03.15 16:02): наверняка не обошлось без помощи Вилкула. Спасибо Вилкулу! Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Андрей  (11.03.15 14:54): Молодцы!! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті