Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Нд, 2 червня 2024
17:14

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

Карина077


16 травня 2024, 15:48

ДЕНЬ ВИШИВАНКИ

День вишиванки – свято, присвячене збереженню традицій українського національного одягу. Для українців вишиванка – справжня національна святиня, що символізує красу, силу, щасливу долю та родинну пам’ять.
Незважаючи на свою багатовікову історію, вишиванка залишається модною і дуже модною. Жоден інший національний костюм не є таким актуальним для сучасності, як українська вишиванка. День вишиванки урочиста подія для кожного українця. Взяти участь у святкуванні дня вишиванки просто – одягніть вишиванку на роботу або навчання.
Співробітники Новокодацького РВ філії Державної установи «Центр пробації» також активно долучились до святкування події. Спеціальних заходів на День вишиванки не існує. Однак щороку в Україні проводять спеціальний флешмоб, який полягає в тому, що люди одягаються в національний одяг, фотографуються та викладають світлини в соціальні мережі.
В такі нелегкі для країни часи, кожен з нас хто перебуває в безпеці, може одягти вишиванку для підтримання духу українців та українських воїнів.
Встає над світом щире сонце вранці І землю гріє променем ясним А я іду по світу в вишиванці. Я – українець! І пишаюсь цим!






Переглядів: 49
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті