Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Нд, 28 квітня 2024
02:05

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

[email protected]


14 березня 2024, 14:50

14 БЕРЕЗНЯ – ДЕНЬ УКРАЇНСЬКОГО ДОБРОВОЛЬЦЯ

З метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності, суверенітету і територіальної цілісності України, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві, підвищенню суспільної уваги і турботи про учасників добровольчих формувань та на підтримку ініціативи громадськості Верховна Рада України 17 січня 2017 року прийняла постанову "Про встановлення Дня українського добровольця". Відповідно до неї щороку 14 березня в нашій державі відзначатимуть День українського добровольця.
Тому, 14 березня з метою патріотичного виховання для суб’єктів пробації, які перебувають на обліку в Центральному районному секторі Центр пробації був проведений виховний захід. Під час заходу, розповідалось про справжніх патріотів, героїв, яких повинне знати й пам’ятати кожне покоління, про героїзм та мужність українських добровольців, які з початку подій на сході України у 2014 році пішли на фронт і прийняли удар ворога на себе, а також тих воїнів, які після початку повномаштабного вторгнення російських військ, масово почали записуватися добровольцями до військоматів країни.
Мотивовані воїни та справжні патріоти – такими є українські добровольці.
Також учасники заходу хвилиною мовчання вшанували Світлу пам’ять Героїв Небесної сотні та всіх загиблих Героїв війни.
Мета заходу – шанувати та поважати українських добровольців, які стали гордістю народу. Завдяки їх мужності, відданості національним інтересам і щирому патріотизму вдається зупинити російського агресора, дати змогу мобілізувати сили в тилу й озброїти армію.

Центральний районний сектор
Філії Державної установи
«Центр пробації» у Дніпропетровській області







Переглядів: 50
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті