Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Чт, 28 березня 2024
23:20

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

medisum


15 березня 2018, 15:02

20 березня розпочинає свою роботу перший в Україні Центр Розвитку Криптоекономіки CryptoCluster

20 березня розпочинає свою роботу перший в Україні Центр Розвитку Криптоекономіки CryptoCluster. Протягом трьох днів тут проходитиме Крипто Марафон, під час якого експерти розкажуть про особливості інвестування щодо ринку криптовалют, ICO та Blockchain.
Серед спікерів - перший в світі власник нерухомості, придбаної за біткоїни Марк Гінзбург, Эрик Найман, Managing Partner в Capital Times Investment Company, Андрій Колодюк, Founder & Managing Partner в AVentures Capital, Дмитро Карпиловский, інвестор, засновник спільноти Cryptonet, Олег Гайдак, замглави комітету з електронних комунікацій, Торгово-Промислова Палата та багато інших спікерів. Крипто Марафон буде тривати 3 дні з 20 по 23 березня. Засновники центру дають можливість поспілкуватися у режимі нетворкінгу з провідними фахівцями галузі.
Попередня реєстрація на захід: https://cryptonet.biz/crypto-marathon/
Місце проведення: м. Київ, вул. Жилянська,59
Початок заходу: 18:00
Ми в соціальних мережах:
https://www.facebook.com/cryptocluster.com.ua/
https://t.me/cryptoclustercom





Переглядів: 688
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті