Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Чт, 28 березня 2024
21:38

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

fundsolidaritycomua


6 січня 2018, 18:49

Дітей Українського Донбасу поздоровили з Новорічними святами

У дні Новорічних свят з Благословіння єпископа Дніпровського та Криворізького Симеона (Зінкевича) та за підтримки Міжнародного благодійного фонду Олександра Петровского "Солідарність" усі разом - з волонтерами та представниками Дніпровської Єпархії УПЦ КП провели чергову добру та благодійну акцію.
Вже третій рік поспіль вирушили на Схід для того, щоб порадувати дітей прифронтової зони Донбасу.
До поїздки готувалися довго і старанно. З відкритими серцями та любов’ю збирали подарунки разом зі школярами Дніпра - 119, 147, 67, 134, 83, 101, 102, 41, 59, 23, 57, 136,108, 133 загальноосвітних шкіл. Корпорація АТБ маркет - як завжди підтримала подарунками зі смаколиками!
А Міжнародний благодійний фонд Олександра Петровского "Солідарність» - найліпші друзі, котрі завжди поруч і готові підтримати всі добрі та корисні ідеї!
Українське подвір'я духовно-культурного центру витримало 6 годинний марафон з упаковки подарунків та на час стало резиденцією святого Миколая в Дніпровській Єпархіі.
Волонтери Дніпра вирішили допомогти святому Миколаю привітати дітей «сірої зони» і тому відправилися до Новобахмутівки і Новоайдара зі смаколиками та подарунками, що їх збирали школярі нашого міста.
Для дітей Донбасу вітання гостей із подарунками безумовно була приємною несподіванкою, а посмішки дітей та їх щасливі очі - це найбільша подяка за добро!









Переглядів: 831
Усі записи автора | << | >>

fundsolidaritycomua  (06.01.18 18:57): Новорічне свято і вистава в Театрі ім. Тараса Шевченка
http://gorod.dp.ua/dozor/news.php?id=5084
Відповісти | З цитатою
Щоб залишити коментар вам необхідна реєстрація на сайті. Вхід
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті