Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Пн, 29 квітня 2024
01:51

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

fundsolidaritycomua


3 грудня 2017, 14:11

У Дніпрі на стадіоні «Метеор» відбувся пам'ятний матч на честь легендарного українського футболіста та тренера Володимира Ємця.

Участь у матчі вже традиційно взяли футболісти, які у свій час грали під керівництвом Володимира Ємця та захищали кольори «Дніпра». Серед них були такі відомі гравці, як Олег Таран, Євген Яровенко, Олександр Рикун та багато інших. Матч пам'яті Володимира Ємця проходить у Дніпрі або у Дніпропетровській області щорічно, адже як тренер, у 1980-х роках він вивів ФК «Дніпро» з аутсайдерів на вершину успіху у радянському чемпіонаті.

У 1981 році з початком чемпіонату ФК «Дніпро» скотився на останні позиції чемпіонату, ставши аутсайдером. У такій ситуації керівництво клубу довірило команду маловідомим місцевим тренерам Володимиру Ємцю та Генадію Жиздику, які фактично створили команду в сусідньому Нікополі.

Вони виконали завдання зберегти команду у вищій лізі і вже у 1983 році несподівано для всіх здобули чемпіонське звання. Цей рік і наступні можна назвати «золотими роками» Дніпра. Окрім цього, «Дніпро» був 3-м призером чемпіонатів СРСР (1984, 1985).




Переглядів: 429
Усі записи автора | << | >>

Щоб залишити коментар вам необхідна реєстрація на сайті. Вхід
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті