Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Чт, 28 березня 2024
16:24

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

fundsolidaritycomua


27 листопада 2017, 11:09

C 1 января 2018 г. водителям будет разрешено двигаться в городах со скоростью до 50 км/ч

Постановление Кабмина об ограничении максимальной скорости движения автомобилей в городах с 60 до 50 км/ч опубликовали в официальном издании "Урядовый курьер" в субботу 25 ноября. Изменения вступят в силу с начала следующего года.
Так, уже с 1 января 2018 водителям будет разрешено двигаться в городах со скоростью до 50 км/ч (сейчас можно до 60 км/ч).
"На сегодняшний день в подавляющем большинстве стран ЕС разрешенная скорость движения транспортных средств в населенных пунктах составляет не более 50 км/ч, а в особых пунктах - 30 км/час. Таким образом, принятие акта позволит приблизить национальное законодательство к законодательству Европейского Союза", - говорится в пояснении к постановлению.
По материалам: https://112.ua/obshchestvo/opublikovano-postanovlenie-kabmina-ob-ogranichenii-skorosti-v-gorodah-do-50-kmch-422338.html




Переглядів: 644
Усі записи автора | << | >>

Щоб залишити коментар вам необхідна реєстрація на сайті. Вхід
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті