Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Чт, 28 березня 2024
19:19

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

fundsolidaritycomua


12 листопада 2017, 08:28

Гліб Пригунов нагородив капеланів

11 литопада 2017 р. в Дніпровській Єпархії УПЦ Київського Патріархату нагородили капеланів – 32 священиків, які брали участь у військових діях на сході країни. Свято розпочалося молитвою за Україну, мир і спокій! Заспівали «Многая літа» всім присутнім та воїнам АТО!
«Під час війни, в нашій країні народився рух волонтерів, ми дізналися, що таке патріотизм добровольців. І більшість з нас вперше познайомилася з капеланами, - відзначив голова обласної ради Гліб Пригунов (Gleb Prigunov), - ми доводимо всьому світові, що наша сила духу, яку підтримують капелани – це вагомий внесок у перемогу».
В зоні АТО щоденно відбувається служіння понад ста військових капеланів. В цілому ж за роки збройного конфлікту українське духовенство різних церковних юрисдикцій направило на фронт близько 600 священнослужителів. Їм допомагають звичайні парафіяни, які збирають допомогу. Вони також були нагороджені спеціальними відзнаками!

















Переглядів: 1052
Усі записи автора | << | >>

fundsolidaritycomua  (12.11.17 08:36): День украинского языка в «Украинском Подворье»
http://gorod.dp.ua/dozor/news.php?id=4952
Відповісти | З цитатою
Щоб залишити коментар вам необхідна реєстрація на сайті. Вхід
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті