Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Gorod`ской дозор
Сб, 25 мая 2024
06:24

GOROD`СКОЙ ДОЗОР

RPL-Dnepr


27 октября 2017, 10:05

Ляшко вимагає від Президента відреагувати на теракт

Олег Ляшко вимагає від Президента України відреагувати на теракт, в результаті якого загинуло двоє поліцейських, постраждав державний діяч та ще двоє людей.

«Теракт у центрі Києва. Загинуло двоє поліцейських. Троє постраждалих. Мене дивує, що Президент України не зробив жодної заяви. Він мав би закликати спецслужби розслідувати цей злочин та пообіцяти українцям мир і спокій в країні. Коли гинуть невинні люди, Президент не може мовчати. Тому я вимагаю від Порошенка заявити про свою позицію», - наголосив Ляшко.

Також народний депутат вимагає від влади посилення антидиверсійної роботи правоохоронців, на діяльність яких з бюджету щороку виділяються мільярди гривень.

«Це замах не тільки на Мосійчука, а на нашу політичну команду та всіх українців. Тому завдання правоохоронних органів якнайшвидше розслідувати цей злочин і посадити винних, бо вчора вони вбили двох поліцейських, а завтра можуть вбити будь-кого. Ми не просимо владу захищати Мосійчука чи Ляшка. Ми вимагаємо від влади захистити кожного українця і їхнє право жити спокійно в рідній країні», - підкреслив лідер РПЛ.



Просмотров: 463
Все записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Объявления

Мой gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте