Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Блог
Вт, 23 квітня 2024
21:06

БЛОГИ

панцырь


22 серпня 2017, 18:31

Соціалісти мають намір зіпсувати свято Незалежності в Дніпрі своїми провокаціями

Своєрідно мають намір відзначити День прапора і переддень річниці Незалежності України представники Дніпропетровського обласного осередку партії «Соціалісти». 23 серпня вони мають намір провести партійний захід на Монастирському острові з використанням партійної символіки (червоні прапори) та покладанням квітів до монументу Тарасу Шевченку.

Про це повідомляє Дніпрограду з посиланням на інформаційне повідомлення представників партії, які попередили про захід місцеві органи влади.

Також в планах соціалістів – молебень у розташованому на острові храмі Св. Миколая московського патріархату та роздача «інформаційних матеріалів». Задекларований час акції – з 10 до 11 години ранку.

Не заперечуючи конституційних прав громадян, та жодним чином не вступаючи в дискусію з соціалістичною ідеологією, редакція зауважує, що місцеві соціалісти – колишній офіцер КДБ та міліції Іван Ступак, разом з кдбістом Вадимом Кобиляцьким і водієм кдбістів Олегом Юрашком – є паразитами на ідеї солідарності трудящих, позаяк трудящими ніколи в своєму житті не були. Ба більше – як носії імперіалістичної комуністичної ідеології вони є беззаперечними противниками Незалежної Соборної України та усього, що з нею пов’язане.

У соціальних мережах "Соціалісти" закликають українців скласти зброю і припинити "не оправданную" війну та "анархистскую декоммунизацию". При цьому вони з вимогою миру звертаються до керівництва України, а не до своїх кремлівських кураторів, які почали окупацію і нав'язали Україні війну.

Вважаємо за необхідне нагадати, що саме з провокації «соціалістів», які попри вимогу не користуватися забороненою символікою під час урочистостей 9 травня, розгорнули більше 50 червоних прапорів, розгорілася сутичка, яка вилилася в напад організованих бойовиків на нечисленних ветеранів війни у Дніпрі.

На думку редакції, участь «соціалістів» у святкуванні Дня українського прапора з власною червоною партійною символікою є викликом і знущанням над великим державним святом, а також провокацією сутичок і громадських заворушень напередодні Дня Незалежності.


Останній раз редагувалося: 22.08.2017 18:31


Усі записи автора | Предыдущая | Следующая


Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті