Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Блог
Сб, 20 квітня 2024
03:47

БЛОГИ

Підмурний


19 серпня 2017, 23:49

Народ читання.

Під час відрядження до Нігерії ми з колегами проживали в затишному і по-господарськи облаштованому двопорерховому готелі. Для зручності перебування нам запропонували вибрати номери до смаку. Ми скористалися пропозицією і оглянули вільні номери. Невелика різниця між номерами доповнялася місцем розташування вхідих дверей, виходом вікон зовні, справністю внутрішнього обладнання та рівнем шуму кондиціонерів. В решті подібність номерів підкреслювалась однією ообливою річчю. На лакованому деревяному столі кожного номеру лежала книга народу письма - «Holly Bidle». Ми заглядували в номери, як сорока в маслак і вправно вибрали апартаменти, внісши до них власні речі.

А.П.Чехов стверджував, що в другому акті рушниця таки вистрелить, якщо вона висить на стіні від початку першого. Тобто, всяка майбутня подія має свій корінь в минулому. Майже театральна пригода сталася з Біблією, яка ніби то ненароком з'явилася перед нашими очима від першого дня перебування в готелі.

Успішні справи непомітно забирали буденний час, а спортивні та культурні вправи заповняли час у вихідні. Кожен із нас доторкнувся і прочитав бодай-би пару заголовних слів з привабливої на дотик і на вигляд книги. Якось, в розмові між собою, колега нам сказав, що нічого не зрозумів із того, що прочитав у Біблії. Мовляв, англійською не доходить. Ми відразу ж поцікавились, а чи є така людина взагалі, якій доходять біблейські віщання прочитані рідною мовою? З почуттям гумору признав колега запитання за риторичне. Його власна сентенція про незрозумілий біблейський текст викликала подив і бажання зрозуміти невідомих авторів древнього манускрипту.

Нині знаємо, що Біблію слід читати в тому сенсі в якому вона започаткована. Для цього маємо алгоритм читання Біблії, який міститься в трактаті, в релігієзнавчому дослідженні, в книзі Звір, обємом в 56 сторінок, випущеної друком 1 квітня 2016 року у видавництві “Акцент ПП” м. Дніпропетровськ. ISBN 978-966-921-054-8. Автори твору інженер Василь Підмурний та психолог Володимир Підмурний в анотації до книги говорять: «Звір - персональне запрошення звірити інформацію древнього пророцтва «Об'явлення святого Івана Богослова» з окремою авторською інтерпретацією. Запрошення спрямоване шанувальникам гуманітарних наук, студентам, психологам, філософам - людям розумним».

Не залежно від того, звіряв хто тексти, чи не звіряв, в особах авторів, невеликої аудиторії їх слухачів і читачів блогерських записок, існує народ читання Біблії. Блаженний, хто читає, і ті, хто слухає слова пророцтва та додержує написане в ньому, час бо близький! (Об'явлення 1:3)

P.S. Зверніть увагу: Блаженний, хто читає...не той, хто написав, тобто.
Будьте щасливі. https://www.youtube.com/channel/UCrrNsXCIp5G09dooI2eha5w


Останній раз редагувалося: 19.08.2017 23:49


Усі записи автора | Предыдущая | Следующая


Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті