Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Афіша
Нд, 02 червня 2024
12:53

Вартові планети

Подивитися афішу: Вартові планети Документальний фільм

Les gardiennes de la planete
Франція, 2023, 🕓 82 min


Реж.: Жан-Альбер Лієвр

На далекому та безлюдному березі лежить сірий кит. Група чоловіків та жінок організують його спасіння. Поки триває порятунок кита, ми можемо дізнатися більше про цих дивовижних тварин. Вже понад 50 млн. років вони відіграють важливу роль в екосистемі нашої планети.

Документальний фільм «Вартові планети» зняв за власним сценарієм режисер Жан-Альбер Лієвр. Усе своє життя від присвятив роботі над проектами, направленими на збереження довкілля. 1997 року Лієвр разом з однодумцями заснував компанію з виробництва документальних фільмів. Відтоді його роботи неодноразово здобували призи на Міжнародному кінофестивалі дослідницьких фільмів та Міжнародному кінофестивалі екологічних фільмів у Бурже. Свій новий проект він прагнув зняти, залучивши якнайменше персоналу. Зазвичай окрім нього це були оператори дронів для зйомок з повітря, дайвери та рибалки. Фільмували у різних куточках світу – Гренландія, Мексика, Маврікій та Аргентина.


Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті