Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Афіша
Нд, 02 червня 2024
13:50

Поганці

Подивитися афішу: Поганці Трилер

The Misfits
США, 2021, 🕓 98 min


Реж.: Ренни Харлин
✩✩✩: Пирс Броснан, Тим Рот, Джейми Чон, Гермиона Корфилд, Гонсало Менендес, Ник Кэннон

Найвідомішого шахрая та крадія у світі Річарда Пейса (Пірс Броснан) тримали, як і годиться, у найнадійнішій в’язниці світу. Проте він втік. Опинившись на волі, Пейс вливається до команди злочинців, які поводять себе як Робін Гуди. Вони систематично грабують багатіїв, які нажили статки незаконним шляхом, та віддають гроші тим, кому вони насправді потрібні. Новою ціллю цієї команди має стати Уорнер Шольц (Тім Рот). У його розпорядженні мережа надійних в’язниць, де під охороною утримують не лише злочинців, а й гроші. Ті самі незаконні гроші міжнародних злочинців, які хотілось би розподілити між бідними.



Галия  (28.06.21 21:48): Увидела Пирса и Тима в анонсе, купила билет и была ооочень разочарована. Отвратительный фильм. Прямо плохо. Сюжет из пальца, непродуманные персонажи, диалоги ни о чем. Ушла, не досмотрев до конца Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті