Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Афіша
Пт, 17 травня 2024
13:49

Диво-жінка 1984

Подивитися афішу: Диво-жінка 1984 Бойовик / Екшн, Фентезі

Wonder Woman 1984
США, 2020, 🕓 151 min


Реж.: Пэтти Дженкинс
✩✩✩: Галь Гадот, Крис Пайн, Кристен Уиг, Линда Картер, Педро Паскаль

Події фільму розгортаються у середині 80-х років минулого століття. Диво-жінка (Галь Гадот) опиняється на території Радянського Союзу та знаходить собі нового ворога у особі Гепарда. Антагоністом стала британський антрополог Барбара Енн Міневра (Крістен Уіг).

Фентезійний бойовик «Диво-жінка 1984» є сиквелом однойменного фільму 2017 року про супергероїню з коміксів DC, другим повнометражним фільмом присвяченим героїні та восьмим за рахунком з кіновсесвіту DC. Обговорення планів щодо зйомок сиквелу почалося одразу після виходу на екран першого сольного фільму про Диво-жінку. У режисерське крісло повернеться постановниця фільму 2017 року Петті Дженкінс. Спільно з Дейвом Каллахемом та Джефом Джонсом вона взяла участь у написанні сценарію. Також до своєї ролі повернеться Галь Гадот. Крістен Уіг, яка зіграє головного антагоніста вперше втілить на екрані героїню коміксів Гепарда. Ця роль дісталась їй після того, як Ема Стоун відмовилась від пропозиції зіграти головного злодія фільму.



Кристен Уиг переиграла всех  (05.02.21 15:37): Только ради неё можно смотреть Відповісти | З цитатою
Александр  (26.12.20 14:47): Ходили вчера компанией. Фильм скучноватый, авторы хотели показать "опастность" своих желаний и красоту мира, но это не для супергеройского кино. Половина зала сидела в телефоне от скуки. 2,5 часа длились долго. Как по мне, не хватало крутого суперзлодея, который будет "дрючить" всех весь фильм, а тут два неудачника, 2 минуты боя, сопли и т.п.
Лайк только Галь Гадот, она красивая и крутая. Вытянула весь фильм за уши.
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті