Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Афіша
Нд, 19 травня 2024
08:20

Ігрища престолів

Подивитися афішу: Ігрища престолів Комедія

Purge of Kingdoms: The Unauthorized Game of Thrones Parody
США, 2019, 🕓 85 min

Conglomerate Media, Purge of Thrones, Swen Entertainment

Реж.: Ара Пайая
✩✩✩: Энгус Макфадьен, Анна Хатчисон, Лу Ферриньо, Мэдисон Маккинли, Адам Бонд, Армандо Гутьеррез, Райкер Линч, Валентина Новакович, Рут Хоррокс, Гари Финэн...
MPAA: R
IMDB: 4.60


Світ безжальний та повний небезпек, і більшість усіх цих негараздів спричиняють самі ж люди. Товстий Король прагне безмежної влади і бажано, щоб на його місце ніхто не претендував. А охочих, насправді, доволі багато. Король збирає лордів Восьми Королівств разом у своєму палаці. Тут має відбутися грандіозне свято. Насправді ж Король задумав вбити усіх своїх потенційних конкурентів. Можливо, задум було б реалізовано, проте дехто з родини Короля виявився хитрішим та далекогляднішим. У змові проти властителя бере участь майже кожен житель королівства.

Комедія «Ігрища престолів» – це повнометражний фільм, який є пародією на відомий серіал студії НВО. Висміяти популярний серіал, фінальний сезон якого бурхливо обговорюють фанати, вирішив режисер Ара Пайая. Він народився в Вірменії та кінокар’єру будував у Великобританії, знявши три фільми для великого екрану. Дана його робота – перша, знята у Сполучених Штатах.







Геннадий  (25.06.19 09:10): Такого ОТСТОЯ я никогда еще не видел!!! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті