Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
пт, 29 марта 2024
10:39

КВІТУЧЕ ДИТИНСТВО

Посмотреть афишу: КВІТУЧЕ ДИТИНСТВО

Запрошуємо всіх 1 ЧЕРВНЯ 2018 р. о 16:00 на відкриття БЛАГОДІЙНОЇ ВИСТАВКИ дитячих малюнків «КВІТУЧЕ ДИТИНСТВО».

Саме до дня захисту дітей Fund Art (м. Дніпро) за підтримки партнерів ГО «Європейське покоління» (м. Дніпро) та Promote Ukraine (Бельгія), відкривають національну виставку дитячих малюнків, де будуть представлені роботи учнів Сурсько-Литовської дитячої церковно-парафіяльної художньої школи.
Зробимо разом справжнє свято для дітей!

Унікальність дитячих робіт полягає в майстерності викладання школи. Саме за методикою заслуженого художника України Григорія Чернети викладають дітям наставники - протоієрей, керівник дитячої церковно-парафіяльної художньої школи та іконописної майстерні Димитрій Гаврилюк, та його дружина, донька видатного художника України Г. Чернети - матушка Олеся Чернета-Гаврилюк, керівник та викладач дитячої церковно-парафіяльної художньої школи. По-перше, художня школа при церкві в селі - це вже прицендент, по-друге, сенсаційно, що саме художники, майстри кольору, барв, тіней та відтінків стали для дітей наставниками ще й духовними. Духовність та майстерність художньої школи при церкві вражає результатами дитячої творчості.

Ми щиро запрошуємо Вас поринути у неймовірний світ дитячих мрій, почуттів та, звісно ж, малюнків виставки «Квітуче дитинство». Твори, які Ви побачите на виставці, зачаровують з першого погляду, дитяча безпосередність, відвертість та щирість в кожному русі пензля.

Всі кошти від продажу картин, які представлені на виставці будуть направлені на розвиток Сурсько-Литовської дитячої церковно-парафіяльної художньої школи.

Нагадаємо, що всі бажаючі діти навчаються у школі абсолютно безкоштовно і школа має мрію відкрити свою майстерню в місті Дніпрі, аби якомога більше талановитих дітей мали можливість професійно займатись живописом. Для здійснення цієї мрії їм дуже потрібна наша ДОПОМОГА!

#FundArt закликає бути не байдужими та бажати розвитку своїм дітям, своєму місту та добробуту у свій країні.

Долучайтесь! Зробіть благодійний внесок для дітей – придбайте картину!


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте