Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
чт, 28 марта 2024
21:27

КОЗАЦЬКІ РОЗВАГИ

КОЗАЦЬКІ РОЗВАГИ

Цирк

Державна циркова компанія України вперше презентує у Дніпропетровському державному цирку з 28 квітня до 03 червня яскраву національну циркову програму «Козацькі розваги».

Це не зовсім звичайна вистава, а скоріш циркове шоу, де однією сюжетною лінією пов’язані різноманітні жанри циркового мистецтва та народні традиції України. За сценарієм вистави, до України, знайомитись з культурою та звичаями нашого народу, прибули головні герої програми-британські туристи (клоунське тріо «Маріпоса». Подорожуючи країною, вони, разом з товариством веселих, спритних акробатів на батуті, дотепних та сміливих еквілібристів на першах, поринають у яскраву неповторну атмосферу українського етносу. На арені свою силу продемонструють юні силові жонглери-учасники телешоу «Україна має талант», здивує і вправний козак. що закидає картоплю у казан на 11-ти метрову висоту, та незвичний коваль (артист з колесом Сіра), велика кількість дресированих хижих і свійських тварин та птахів потішить глядача. Британських туристів та глядачів приємно здивують відтворення свята в ніч на Івана Купала, з традиційними танцями, яскравими костюмами та ворожінням дівчат!

І справжнім апогеєм вистави стануть козацькі розваги на Хортиці,у виконанні акробатів на підкидних дошках та кінно-акробатичного ансамблю «Вершники України», де найбільш відтворено національні звичаї!



   

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте