Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
чт, 28 марта 2024
17:20

Symphonic Tributeto YES з Аркадієм Шилклопером

Посмотреть афишу: Symphonic Tributeto YES з Аркадієм Шилклопером Классическая музыка

Подія року! Єдиний концерт в Дніпрі! 04 квітня "SymphonicTributeto YES" з Аркадієм Шилклопером - програма, присвячена легендарній британській арт рок-групі «Yes»

Диригент – заслужений діяч мистецтв України Наталія Пономарчук.

Соліст - Аркадій Шилклопер, валторна

Також в програмі: Ігор Стравінський, Ян Сибеліус, Й.Брамс.

Аркадій Шилклопер, видатний всесвітньо відомий джазовий музикант, який представить дніпрянам цю програму спільно з Академічним симфонічним оркестром Дніпропетровської філармонії ім.Когана розповів про вибір програми:

«Я давній фан цього унікального ансамблю, а познайомився з ним, коли мені було 15 років, в роки навчання в Московській Військово-Музичній школі. Кінець 60-х - початок 70-х - розквіт хард-року! DeepPurple, GrandFunkRailroad, LedZeppelin, BlackSabbath та ін. Звичайно ж, все це ми слухали (в основному ночами, закрившись в каптьорці, просоченої запахом спітнілих онуч :)). Але хлопці в МВМШ вчилися обдаровані, з вишуканими музичними смаками і "великими вухами", тому творчість вищеназваних груп здавалося дещо примітивним. У нашому середовищі більшим інтересом користувалися ансамблі напряму «арт-рок» або «прогресивний рок»: Emerson, LakeandPalmer, KingCrimson, Genesis, Pink-Floyd, але особливо YES.
За драматургією, композиційним розвитком, вишуканою гармонією та музичною формою, на мій погляд (точніше слух), YES - академічний ансамбль, і лише засоби вираження матеріалу взяті із рок естетики.
Багато років я мріяв зробити програму з симфонічним оркестром, щоб показати, висвітити той самий академічний початок, який, як мені здавалося, був задушений в творчості групи вагою рок-машини. І така програма народилася!
У програмі «Принесення« Yes » я не прагну до копіювання, точності звучання оригіналу, досконалості у відтворенні деталей музики групи. Це швидше моє особисте відчуття, слухання, проживання та переживання її. Можливо, це звучить занадто сміливо, але я хотів би запросити вас в мій світ «Yes». Мені б хотілося, щоб і вам цей світ став близьким. Хоча б на один вечір ... »

Аркадій Шилклопер захоплює своїм мистецтвом, змушуючи повірити в знайоме, але, як виявилося, майже не відкрите в своїх можливостях звучання валторни, почути в ній голос минулих епох і щось глибоке, співзвучне часу. Професійна майстерність, невгамовна фантазія, пристрасть і фанатизм спонукають музиканта до постійних творчих пошуків та експериментів.

ЖИВИЙ ЗВУК!

Чекаємо вас 04 квітня у Великій залі Дніпропетровської філармонії

Увага! Концерт для дорослої публіки. Прохання не приводити дітей молодше 6 років.

Каса: тел. (098) 303 64 12, (099) 207 80 82 , 372 -96 -20, 372 -96 -40
Каса працює з 12 до 19 кожного для крім понеділка.
Квитки можна заказати на Карабасі та Інтернет-білеті
www.dnepr-philharmonic.com 
https://dnepropetrovsk.karabas.com

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте