Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
пт, 19 апреля 2024
17:47

Конференція - виставка «Економія. Екологія. Ефективність»

Конференція - виставка «Економія. Екологія. Ефективність»

Запрошуємо до участі у регіональній конференції – виставці виробників енергоефективної / екологічної продукції та надавачів послуг «Економія. Екологія. Ефективність. Співпраця заради сталого розвитку регіону», яка відбудеться 27 березня 2018 року на базі ресторанного комплексу «Хутір» (м. Дніпро, вул. Набережна Перемоги, 29), в рамках проекту, який реалізовано Дніпропетровською ТПП за підтримки Програми сприяння зеленій модернізації української економіки Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH за дорученням Уряду Німеччини з 2014 по 2018 рік включно.

Дніпропетровська торгово-промислова палата у партнерстві з:
- Дніпропетровськими обласною радою та обласною державною адміністрацією, 
- Дніпропетровським центром розвитку місцевого самоврядування, 
- компанією SEMINARIUM
за участю представників GIZ, Генерального консульства Німеччини в Донецьку з тимчасовим місцезнаходженням в Дніпрі, Держенергоефективності, представників профільних проектів ЄБРР, Комітету підприємців з питань природокористування та охорони довкілля при ТПП України, фінансових та експертних організацій планує провести масштабний захід з метою знайомства більш, ніж 200 керівників та фахівців підприємств, голів ОТГ, міст та районів регіону, інженерних та проектних компаній, ВНЗ, екологів, енергоаудиторів, фінансових установ, ЗМІ з перспективами гармонізації законодавства України в енергетичній та екологічній сферах, профільними регіональними програмами та здобутками, кращими технологіями, сервісами, доступними в області. 

Захід розрахований на один день та передбачає виступи експертів з підведенням підсумків щорічного регіонального конкурсу інноваційної продукції, кращих технічних та сервісних рішень, проектів в сфері зеленої економіки «Зелений імпульс. Green Chamber Award 2017», конференції-презентації «зелених» технологій та вільного спілкування з провайдерами «зелених» послуг та доповідачами на стендах компаній.

Прошу Вас в термін до 20 березня п.р. проінформувати Центр ресурсоефективності та екології УЗЕЗ Дніпропетровської торгово-промислової палати щодо свого рішення, заповнивши форму реєстрації за посиланням: https://goo.gl/uZQRSv. Участь безкоштовна!

Довідки та консультації за тел.: (056)374-94-28 (13), [email protected], контактна особа: Володимир Нічушкін.


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте