Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
сб, 20 апреля 2024
06:03

Миттєвості буття

Миттєвості буття

Живопись

7 березня у приміщенні Дніпровського Будинку мистецтв (вул. Філософська, 23) відбулося відкриття першої персональної виставки молодого художника, члена Національної спілки художників України Юлії Барко. На виставці представлені живописні та графічні твори художника. Автора вітали колеги, викладачі кафедри філософії ДНУ ім. Олеся Гончара, вихованці школи мистецтв ім. Бориса Гмирі, їх батьки.

Барко Юлія Миколаївна (1983 р. н.), художник-живописець, графік, ілюстратор,викладач. Випускниця Дніпровського театрально-художнього коледжу за фахом «Станковий живопис» (2006 р.; викладачі: Коваленко І. М., Антонюк Л. О.) та Харківської державної академії дизайну і мистецтв за фахом «Станковий живопис» (2016р.; викладач Ковтун В. І.). Зараз навчається у Дніпровському національному університеті імені Олеся Гончара (магістратура) за фахом «Релігієзнавство». З 2004 року працює викладачем образотворчого мистецтва в Дніпровській дитячій школі мистецтв імені Бориса Гмирі. Є також керівником студії образотворчого мистецтва «Володимирська».

Нагороджена медаллю Української Православної Церкви Преподобних Антонія та Феодосія митрополитом Київським і всієї України Володимиром. Є членом Національної спілки художників України, членом оргкомітету та журі Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнку та писанкарства «Пасхальна палітра». Бере участь у міських, регіональних та всеукраїнських виставках. Роботи зберігаються в музеях України та у приватних колекціях в Україні, Росії та Італії. Активно співпрацює з Будинком мистецтв.

Виставка експонуватиметься з 7 до 23 березня у приміщенні Будинку мистецтв щоденно з 10:00 до 18:00, крім суботи та неділі.


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте