Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
чт, 28 марта 2024
16:44

МИР ВАШОМУ ДОМУ! В МОСТ-КІНО

МИР ВАШОМУ ДОМУ! В МОСТ-КІНО

Трагикомедия

25 жовтня кінотеатр «МОСТ-КІНО» запрошує вас на презентацію української трагікомедії режисера Володимира Лєрта «МИР ВАШОМУ ДОМУ!», знятої за п’єсою Григорія Горіна “Поминальна молитва", за мотивами творів Шолом-Алейхема.

Фільм презентуватиме творча группа - Карновський Юрій (продюсер), Віктор Андрієнко (актор), Юлія Гершанік (акторка), Олександра Сизоненко (акторка)

Початок XX-го століття, єврейське село в Україні. Бідний молочник Тев’є має п’ять дочок, для яких єдиний шанс вирватися зі злиднів – вдало вийти заміж. Але плани на майбутнє у батька і дівчат кардинально різні...

У ролях: Євгеній Князєв, Антон Шангін, Віктор Андрієнко, Володимир Долинський, Володимир Ямненко, Андрій Кайков, Софія Письман, Юлія Гершанік, Олександр Чекмарьов, Олександра Сизоненко.


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте