Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
чт, 28 марта 2024
17:36

ФОТОКОНКУРС «ПРОСПЕКТ ДМИТРА ЯВОРНИЦЬКОГО: РЕТРОСПЕКТИВА КОЛЬОРУ ТА ЗМІСТУ»

ФОТОКОНКУРС «ПРОСПЕКТ ДМИТРА ЯВОРНИЦЬКОГО: РЕТРОСПЕКТИВА КОЛЬОРУ ТА ЗМІСТУ»

Конкурс, Кастинг, Фото

Шановні фотографи та фотолюбителі!

 Меморіальний будинок-музей академіка Д.І. Яворницького оголошує фотоконкурс «Проспект Дмитра Яворницького: ретроспектива кольору та змісту»!

Головний проспект нашого міста невипадково носить ім’я Дмитра ЯВОРНИЦЬКОГО, адже багато будівель та місць на ньому пов’язанні з життям та діяльністю вченого! 
Ми пропонуємо вам краще дізнатися історію міста, а також долучитися до популяризації спадщини видатної людини нашого та країни, відомого у світі науковця, людини високої вдачі та потужної сили особистості – академіка Д.І. Яворницького, взявши участь у фотоконкурсі!

Для цього вам потрібно:

- ВІДНАЙТИ на проспекті знакові будівлі або місця,
де Д.І. Яворницький працював, викладав, які відвідував тощо.

- СФОТОГРАФУВАТИ одне з цих місць або декілька на фотоапарат (світлини мають бути якісними, оскільки найкращі будуть надруковані у вигляді набору пам`ятних листівок).

- НАДІСЛАТИ оригінал на електронну пошту музею: [email protected] з підписом про те, яким чином місце, зображене на світлині, пов`язане з Дмитром Яворницьким.

ПРИЗИ:

  1. Найкращі 30 робіт будуть роздруковані форматом та експоновані на виставці-пленері до Дня міста;
  2. Найкращі 12 робіт (за наявності достатньо якісних за розсудом журі) будуть видані обмеженим колекційним накладом у комплекті листівок та вручені авторам;
  3. Найкращі 3 фотографії нагороджуються Дипломом переможця фотоконкурсу, книжковими виданнями музею та призами від спонсора – путівками на екскурсії по області та місту від однієї з провідних туристичних агенцій м. Дніпра;
  4. Приз глядацьких симпатій – грошова винагорода!

Визначення переможців – на розсуд журі, а також шляхом відкритого голосування на сторінці музею www.facebook.com/budynok1 (1-10  вересня 2017 р.) та під час проведення виставки конкурсних робіт на пленері біля Меморіального будинку-музею академіка Д.І. Яворницького (9-10 вересня 2017 р.).

Час проведення фотоконкурсу: з 15 липня до 31 серпня 2017 р., визначення та оголошення переможців  - 10 вересня 2017 р.  о 15-й годині біля Меморіального будинку-музею академіка
Д.І. Яворницького (площа ім. Т.Г. Шевченка, 5 ).

З детальними умовами проведення фотоконкурсу можна ознайомитися на інформаційному сайті http://museum.dp.ua/news_0901.html,
а також  за посиланням https://www.facebook.com/events/1546663508687542.


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте