Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
чт, 18 апреля 2024
06:16

Політ фантазії

Політ фантазії

Цирк

Дніпропетровський державний цирк презентує нову яскраву програму «ПОЛІТ ФАНТАЗІЇ»

Програма вражає романтичністю, музикальністю та складністю трюків:
Витончений дует у повітрі Ірини та Олександра Селезньових (володарів нагороди «Бронзового лева» на Міжнародному цирковому фестивалі в Голандії,дипломантів Міжнародного конкурсу циркового мистецтва «Європа -Азія-Транзит») створює гармонію ліричних відносин. Як правило, вони працюють без страховки, оберігаючи один одного під куполом, виконуючи запаморочливі трюки 10-якого ступеня складності.

Під мотиви, знайомі з дитинства, з'являються в манежі завзяті молодці в яскравих костюмах- це акробати на батуті під керівництвом Євгена Захарова( лауреата Міжнародних конкурсів циркового мистецтва що має нагороди: «Золота зiрка», «Золотий клоун» в Монте-Карло, «Золотий лев» в Китаї.)в честь 200 річчя з дня народження М.В. Гоголя випустили і виконують номер «Нiч перед Рiздвом». Складні трюки і гумор цього номеру потішать глядачів.

Веселі собачки - чотирилапі партнери Леонори Богатирьової дуже талановиті і з радістю виконують найважчі трюки.Також Леонора Багатирьова чудово виконує небезпечні комбінації в оригінальному номері «Жонглер в повітрі».Вона незабутня, справжня принцеса цирку що з успіхом з'єднала два різних складних жанри в своєму номері.

Під ліричну українську мелодію та в чудових вишиванках учасники номера «Еквілібристи на першах» під керівництвом Андрія Щокіна на величезних першах під самим куполом виконуються дуже складні трюки.

Скільки захоплення викликає поява на манежі веселих, чарівних, пухнастих кішечок дресирувальників Савицьких, що завжди допомагають своїм артистам граціозно виконувати загадкові трюки.

Захоплює подих під час майстерного виконання номерів «Акробати на акробатичній доріжці» та «Джампінг» під керівництвом Олега Рибченка. І яка ж програма без клоуна? Найвеселіше людина в цирку, на манежі знаменитий, неповторний клоун МАРІО.

Приходьте неодмінно. Дніпропетровський державний цирк любить своїх глядачів, тому знову чекає городян і гостей міста.



   

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте