Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Афіша
Нд, 02 червня 2024
01:52

Панорама французького кіно

Панорама французького кіно Біографія, Історія, Комедія, Короткий метр

У рамках 11 фестивалю «Французька весна в Україні»

Кінотеатр «Мост-кіно» та Альянс Франсез, спільно з ТРК "Мост-Сіті центр", представляють щорічний кінофестиваль «Французька весна», в рамках якого відбудуться заходи відкриття і закриття фестивалю. В ході заходів вас чекають інтерактивні розваги та фуршет від партнерів фестивалю!

Панорама французького кіно цього року пропонує такі допрем'єрні покази:

7 квітня 2014, 19:00 — Ів Сен-Лоран (біографія, 2014)

Реж. Джеліл Леспер У ролях: П’єр Ніні, Гійом Гальєнн, Шарлотта Ле Бон Драма / Франція / 2014 / 106’

Париж, 1957 рік. Ів Сен Лорану ледь виповнилося 21, а йому вже запропонували очолити престижний будинок моди, заснованого Крістіаном Діором, який нещодавно помер. Під час свого першого тріумфального дефіле він знайомиться з П’єром Берже. Ця доленосна зустріч змінить все його життя...

8 квітня 2014, 19:00 — Шибеники (комедія, 2013)

Реж. Ентоні Марсіано У ролях: Ален Шаба та Макс Бубліл Комедія / Франція / 2013 / 100’

Щойно заручившись з Лолою, Тома знайомиться зі своїм майбутнім тестем Жільбером. Розчарований Жільбер відмовляє Тома від одруження з Лолою і підштовхує на пригоди. Вони поринають у вир холостяцького життя сповненого переваг. Вони переконані, що саме це і є свобода.

9 квітня 2014, 19:00 — Якщо не ти, то я (комедія, 2013)

Реж. Софі Фійєр У ролях: Емманюель Дево, Матьє Амальрік Комедія / Франція / 2013 / 102’

Помм і П’єр давно зустрічаються. Кохання чи, можливо, щось інше тримає цю пару разом? Якось, після прогулянки лісом, Помм відмовляється повертатися додому. Не хоче. Просто, не хоче. Нехай віддасть светр і сумку, вона залишається.

10 квітня 2014, 19:00 — Дипломатія (історичний фільм, 2014)

Реж. Фолькер Шлендорф У ролях: Андре Дюссольє, Нільс Ареструп Драма / Франція / 2013 / 84’

Ніч з 24 на 25 серпня 1944 року. Доля Парижа знаходиться в руках генерала Дітріха фон Хольтіца, воєначальника гарнізону Гран Парі, який збирається підірвати столицю. Задіявши всі дипломатичні інструменти, швед Нордлінг спробує відмовити командира від виконання цього нищівного наказу.

11 квітня 2014, 19:00 — Набережна Орсе ( комедія, 2013)

Реж. Бертран Таверньє У ролях: Тьєрі Лєрміт, Рафаель Персонас, Нільс Ареструп Драматична комедія / Франція / 2013 / 113’

Молодому випускнику Вищої нормальної школи Артуру Вламінку пощастило влаштуватися на роботу в МЗС на посаду спічрайтера. Зрозуміло, що доведеться писати промови самому міністру - харизматичному Александру де Вормсу…

12 квітня 2014, 14:00 — Джек у царстві жінок (комедія, 2013)

Реж. Ріад Сатуф У ролях: Венсан Лакост, Шарлотта Генсбур, Дідьє Бурдон Комедія / Франція / 2014 / 90’

В народній демократичній республіці Бюбюн жінки при владі, вони віддають накази та воюють, а чоловіки тим часом носять хіджаб і займаються хатніми справами. З-поміж них і Жакі, двадцятирічний юнак, який мріє про одруження з Колонель, яка потім народить йому пару-трійку красивих діточок.

«Довгі ночі короткого метра» - 11-12 квітня 2014
«Довгі ночі короткого метра» традиційно представляють добірку найкращих французьких короткометражних фільмів. Особливий акцент – на нещодавно відзняті стрічки. Отже, це нагода посміятись, помріяти, розчулитись... і провести безсонну ніч у кінотеатрі.Фантастичні драми, сентиментальні комедії, анімаційні фільми, міфологічні історії, мюзикли – кожен знайде щось для себе. Можливо «Довгі ночі...» цього року доведуть ще раз, що французький короткий метр...має повнометражні амбіції!







Анна  (10.04.14 13:46): Добрый день. Подскажите, фильмы дублированные, субтитрированные или в оригинале с бубнящим переводчиком? Спасибо Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті